Počinje Radio Petnjica

U ponedjeljak 3. avgusta s radom će početi Radio Petnjica. Riječ je o prvoj i jedinoj radio stanici u Bihoru.

Naime, podizanjem reglera na mikseti, u ponedjeljak 3. avgusta u 21 sat, sa talasa Radio Petnjice označiće se početak emitovanja programa.

Nakon toga, u Divan bašti ispred radija biće upriličen svečani i i skormni koktel za prijatelje radija. Program svečanog otvaranja upotpuniće i ansabal „Bjelopoljski tamburaši”

Radio Petnjica biće dostupan na frekvenciji 90,7 Mhz, a program će moći da se čuje i u Beranama, a dijelom u Bijelom Pulju pa sve do Mojkovca.

"Opština Petnjica je signalom pokrivena 99% a na portalu www.radiopetnjica.me program se može čuti na biloj kojoj tački zemljane kugle", navodi se na Portalu Radio Petnjica.

Programska šema radija je, kako se navodi, prilagođena interesima i potrebama ljudi iz Bihora. Uz obavezni informativni program emitovaće se i tematske emisije iz skoro svih oblasti – poljoprivrede, turizma, ekonomije, ekologije, obrazovanja ali i sporta i kulture.

Cilj radija je da postane dnevna potreba svakog Bihorca, da postane mjesto gdje će se okupiti, razgovarati, analizirati, kritikovati i hvaliti.

Izvor: rtcg.me

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

FM SCAN VALJEVO

GLUMILI MAFIJAŠE: Vlasnik radio-stanica reketirao fudbalera!

RADIO ANTENA BOR