*RTI FM - NOVI SAD*

Poštovani saradnici,

U saradnji sa jednom od vodećih Nemačkih kompanija RTI FM medijskom nebu Novog Sada I okoline donosi potpuno nov, melodičan, I veseo radio koji će se baviti pre svega novosadskim temama, vodjeni sloganom “TVOJ GRAD, TVOJ RADIO”.
Na osnovu istraživanja nezavisnih agencija da čak 87% slušalaca najviše želi na radiju da sluša domaću zabavnu (pop I rok )muziku. RTI fm se opredelio za baš tu vrstu muzike ((80%) I stranu muziku – večitih hitova (20%)).
RTI fm je radio stanica koja uz pomoć najnovijih tehničkih dostignuća u sferi radja omogućava savršen zvuk u etru (dobar signal). Stručan, nadahnut, I profesionalan tim zadužen je da sa talasa RTI fm-a (101 MHz) širi pozitivnu energiju etrom, I učini sve da reklame koje emitujemo za Vas budu uradjene kreativno, emitovane blagovremeno, I pre svega da postignu cilj (širenje mreže Vaših klijenata, kupaca I saradnika). Tu smo da Vaš brend pozicioniramo još više na tržištu!
RTI FM predstavlja potpuno novi koncept rada u etru! Jedinstven radijski format radjen po poslednjim svetskim standardima!
Poslovna filozofija RTI FM radija sažeta je u sloganu „TVOJ GRAD, TVOJ RADIO“ (novosadjani, tu smo zbog Vas), a “LEP DEO TVOG ŽIVOTA” je efekat koji želimo da proizvedemo kod slušalaca, jer su nam oni na prvom mestu (zadovoljavanje njegovih osnovnih životnih potreba, odnosno želja za informacijama, muzikom, „dobrim osećajem“).

Dozvolite nam da Vam predstavimo lidera na delu!
*RTI FM - 101 MHz*



Pripremio, Aca Kv

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

FM SCAN VALJEVO

GLUMILI MAFIJAŠE: Vlasnik radio-stanica reketirao fudbalera!

RADIO ANTENA BOR