POČINJE JESENJA ŠEMA RADIJA B 92

U ponedeljak 2. septembra počinje jesenja šema Radija B92. Na program se ponovo vraćaju naši najslušaniji i autorski programi.
Mentalno razgibavanje započinje novu sezonu radnim danima od 6 do 9 ujutru, a reprize najboljih trenutaka slušaoci mogu da čuju vikendom od 7 do 9.
Hulahop - subotnji dvosatni intervju u kome vas upoznajemo sa sagovornicima vrednim pažnje, slavnim i poznatim personama iz našeg javnog života, autorke Dejane Milović, takođe je deo jesenje programske ponude Radija B92.

Kul sat Jelene Janković vas ponovo subotom od 15 do 16h vodi kroz aktuelnu ponudu i najvažnije događaje ovdašnje kulturno-umetničke scene, dok su integralni delovi ove emisije - Agitpop Jelene Đurović i Život kao takav Mie David i dalje u terminu 16-17h.

Već u prvoj epizodi Agitpopa slušajte ekskluzivni razgovor sa Miltonom Glejzerom, urađen nedavno u Njujorku.

Muzički programi - Dole na uglu, Originalni soul rečnik, Idemo na Mars, Body for music and soul Marka Nastića, Mash up or shut up, Subotom uveče sa Tijanom T - ponovo su na programu našeg radija, u uobičajenim večernjim i vikend terminima.

Sportska redakcija i ove jeseni preuzima termin 14.30-15h radnim danima, dok ćete od 9. septembra, na radiju slušati Suzanu Trninić i Tatjanu Aleksić u Kažiprstu, kao i Brakusa od 3 do 5.

Proteklu sezonu ispratili smo sa prosečno milion slušalaca koji su širom Srbije birali program Radija B92 svake nedelje.

U jesenju sezonu ulazimo sa planovima da ponuda Radija B92 ostane raznovrsna, bogata, relevantna, autentična i neponovljiva na lokalnom radio tržištu. Pored najslušanijih zabavnih programa, najbržih i najuticajnijih vesti, do specijalizovanih muzičkih programa, pripremamo i nove programske akcije i brojna iznenađenja za naše slušaoce.
Izvor: B 92

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

FM SCAN VALJEVO

GLUMILI MAFIJAŠE: Vlasnik radio-stanica reketirao fudbalera!

RADIO ANTENA BOR