VESTI SA RADIJSKOG ETRA GRADA KRUŠEVCA

U gradu Kruševcu koji ima 130.000 stanovnika danas postoje 4 radio stanice koje emituju svoj program.
1. Regionalni radio Kruševac koji pokriva veliki deo centralne Srbije podsrestvom predajnika na planini Goč.Frekvencija 93,2 MHz pokriva odlicno Čačak, Kraljevo, G.Milanovac, Kruševac, Jagodinu, Paraćin, Cupriju, Kragujevac, Aleksinac, Brus. Samo ime govori da ova radio stanica svojim programom informiše o aktuelnim zbivanjima kako u samom gradu tako i u celom regionu koji pokriva..

2. Radio Rubin, predajnik ove radio stanice je na brdu Basara ,a ovo brdo se nalazi nadomak grada. Frekvencija 92,2 MHz namenjena je slušaocima koji vole stranu kao i našu pop muziku, odlićno pokriva Vrnjačku Banju, Trstenik, Kruševac, Cupriju, Paraćin, Aleksinac, Aleksandrovac, Brus...

3. Radio Antena, predajnik radio Antene je takođe na brdu Basare, frekvencija 91,3 MHz namenjena je pre svega za poklonike dobre narodne muzike, stanica koja je tu zbog naroda je 24h namenjena ispunjavanju muzićkih zelja. Program ove stanice se odlicno cuje u Vrnjčkoj Banji, Trsteniku, Kruševcu, Aleksincu, Aleksandrovcu, Brusu, Paraćinu, Cupriji..

4. Radio Lastavica, predajnik radio Lastavice je isto na pomenutom brdu Basara koji se nalazi blizu grada. Frekvencija ove radio stanice je 107,2 MHz, program ove stanice se emituje slabijom snagom od ostale 2 radio stanice koje idu sa brda Basare. Tako da ova radio stanica ima manju pokrivenost, ima dobru pokrivenost pre svega u gradu sa okolinom. Program ove radio stanice je namenjen osobama koje vole slušati kako narodnu tako i novu folk muziku.


Vest pripremio dopisnik bloga, Miki M iz Kruševca

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

FM SCAN VALJEVO

GLUMILI MAFIJAŠE: Vlasnik radio-stanica reketirao fudbalera!

RADIO ANTENA BOR