VESTI SA ETRA

Radio Dženarika na frekvenciji 98,0 MHz sa lokacije Mali Rudnik, nestao iz etra.

Lokalni radio emiter, Radio 96 na frekvenciji 97,8 MHz dislocirao je predajnik iz grada na neku veću visinu, sudeći po signalu gde sam testirao na mikrolokacijama došao sam do nekog zaključka da se radi o lokaciji Ljubićko brdo. Signal ovog emitera u Kraljevu je dosta bolji u odnosu na ranije stanje. Radio 96 emituje svoji program u mono tehnici bez rds-a.

Radio Sezam iz Bora na frekvenciji 91,3 MHz sa lokacije Strelište, može se čuti duž autoputa Beograd-Niš, od skretanja za Mihajlovac do izlaske iz Batočine prema Kragujevcu. Radio Sezam emituje svoji program u mono tehnici bez rds-a.

Od kako se preselio na drugu frekvenciju Radio Gong, na 93,5 MHz može se čuti sa dosta boljim signalom na autoputu, inače ovaj pomenuti emiter ima najjači signal od svih lokalnih emitera iz Jagodine.

U gradu Kragujevcu, gde je upadao Radio S na frekvenciji 98,7 MHz u mestu Stanovo, Bagremar i Grošnica, Radio Centar se sada tu može čuti bez većeg ometanja, razlog tome je smanjivanje snage nacionalnom radio emiteru sa emisione lokacije Gobelja/Kopaonik.

Radio Dženarika na frekvenciji 105,8 MHz sa lokacije Grabovica/Gornji Milanovac, može se čuti sa solidnim i odličnim signalom u stereo i rds tehnici u mestima, Vučkovica, Ravni Gaj, Balosava i Guberevac.

Pripremio, Aca Kv

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

FM SCAN VALJEVO

GLUMILI MAFIJAŠE: Vlasnik radio-stanica reketirao fudbalera!

RADIO ANTENA BOR