VESTI SA ETRA

Nacionalni radio emiter, Radio Index na frekvenciji 93,2 MHz sa lokacije Deli Jovan/Tilva, ponovo je u etru.

Pripremio dopisnik bloga, Aleksandar Nikolić iz Vražogrnac


Novosti iz Crnogorskog etra!

- Jupok Radio iz Rozaja, pustili su u rad srereo tehniku na obe frekvencije, a to su; 98,7 MHz Bandzovo brdo i 102,5 MHz Kacumber. Da napomenem da su prisutne i dalje smetnje upada Radija S sa Gobeje na podrucju Rozaja i okoline na frekvenciji 98,7 MHz.

- Prvi Radio iz Crne Gore skoro godinu dana kako nisu aktivne na frekvencijama 103,0 MHz sa lokacije Bablja greda Kolasin, 103,4 MHz Katunicko brdo Mojkovac i 105,0 MHz Kacumber Rozaje.

- Radio Kolasin koji svoji program emituje na frekvenciji 100,6 MHz, nestao je iz etra.

- Radio Crna Gora 1 ne emituje svoji program u etru na frekvenciji 89,5 MHz sa lokacije Kacumber Rozaje. A Radio Crna Gora 1 na frekvenciji 99,8 MHz sa lokacije Velja Gora Bar ide emitovanje u mono i rds tehnici, dok sa lokacije Potoci na frekvenciji 97,1 MHz emitovanje ide u mono tehnici bez rds-a.

- Tdi Radio na frekvenciji 97,6 MHz sa lokacije Volujica Bar, pustili su u rad stereo i rds. Zvuk na ovoj frekvenciji je dobro podesen. Dok na frekvencijama 99,4 MHz sa lokacije Spas Budva i 105,7 MHz Sjenica Podgorica zvuk na ovim frekvencijama ide premodulisano, a s tim da je drasticno snaga opala na frekvenciji 99,4 MHz.

- Radio Budva na frekvenciji 98,7 MHz salokacije Spas Budva, ovaj emiter emituje zvuk na jednom kanalu u stereo tehnici bez rds-a. Dok na frekvenciji 106,0 MHz sa lokacije Velji Grad Bar, emitovanje ide na dva kanala u stereo i rds tehnici.


- NOVO: Sa lokacije Spas Budva pusten je u rad predajnik Radija Adriatic iz Bijeloga Polja na frekvenciji 104,3 MHz. Radio emituje svoji program u stereo i rds tehnici. Do pre par godina na ovoj istoj pomenutoj frekvenciji i lokaciji, isle su Radio Vijesti koje su sada ugasene...

- Radio Cororona na frevenciji 91,5 MHz sa lokacije Sjenica Podgorica, popravili su link za dotur modulacije, tako da je zvuk dosta kvalitetniji na ovoj frekvenciji. Da napomenem da vise od godinu dana ne emituju svoji program sa lokacije Spas Budva na frekvenciji 103,8 MHz.

Pripremio, Aca Kv

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

FM SCAN VALJEVO

GLUMILI MAFIJAŠE: Vlasnik radio-stanica reketirao fudbalera!

RADIO ANTENA BOR