Proslava 65 godina Radio Novog Sada

NOVI SAD - Radio Novi Sad obeležava 65 godina postojanja. Uoči jubileja u Studiju M Radio Novog Sada svečano su dodeljene godišnje nagrade zaposlenima u RTV.
Ovogodišnji 29. novembar, rođendan Javnog medijskog servisa Vojvodine u znaku je jubileja Radio Novog Sada koji beleži 65 godina prisustva u etru.

Sledeće godine, jubilarni, 40. rođendan slaviće i televizija.

"Planovi su da i dalje radimo na našem programu... koji treba na pravi način da iskaže ono što građani Vojvodine žele da vide i čuju. Nadam se da ćemo u godini jubileja napraviti korak napred", kaže generalni direktor Javne medijske ustanove RTV Srđan Mihajlović.

I ove godine, nagrađeni su oni koji su doprineli da radijski i televizijski program bude još bolji, ali i oni koji su svojim reportažama pomogli mnogim gledaocima i slušaocima.

"Trudimo se da nam uzori budu oni koji to i zavređuju", objašnjava nagrađena novinarka Radio Novog Sada Mirjana Damjanović Vučković.

Marija Stokuća, urednica Dnevnika Televizije Novi Sad kaže da ima osećaj da je nagradu "pozajmila od kolega".

Marko Jakovljev, autor emisije "Prostor i ja" tvrdi da ta emisija predstavlja dobar način da se dopre do gledalaca.

Obeležavanje jubileja Radio Novog Sada biće nastavljeno sutra svečanom akademijom, na kojoj će uz podsećanje na istoriju radija, biti najavljeni i projekti za budućnost.

Radio Novi Sad, jedan od najslušanijih programa u Vojvodini.

Povodom 65 godina 29. novembra, u 18 časova, u Srpskom narodnom pozorištu, u Novom Sadu, biće priređena Svečana akademija kojoj će prisustvovati ugledni gosti iz javnog života zemlje i sveta.

Prenos Akademije možete gledati na prvom programu Televizije Novi Sad ili slušati na Radio Novom Sadu 29.11. u 17.55.

Radijski javni servis građana Vojvodine je jedinstven, jer emituje programe na čak deset jezika.

Na dan godišnjice, 29. novembra počinje da radi  i  "O radio", internet program za mlade. Početak emitovanja programa obeležavamo velikom žurkom u Studiju M, na kojoj će nastupiti Deca loših muzičara, Ničim izazvan, Killo Killo banda i neki od najpoznatijih domaćih DJ-eva.

Prenos Svečane akademije 29.11. u 17.55 na RTV1.



Izvor: www.rtv.rs

Pripremio, Aca Kv

Primjedbe

  1. na Zaltiboru...nekad se čuo perfektno, sad se ne čuje skoro uopšte odn. meša se sa Republikom Srpskom na 87,8 mislim da je Veliki Žep, al nisam siguran., a sa sruge strane vuče Primus Bajina Bašta na 87,6 Mhz...katastrofa... Drugi program mađarski je pokriven radiom Beograd 1 koji je jak jer je sa Tornika i pokriva jedno 4 frekvencije, a čuje se "jednofazno". Hvata se samo treći program rumuni, slovaci i slično na 100 mhz, isto slabašno, što je čudno jer se sa Čota čuje super Beograd, 1, 2, 202-ka i ostali nacionalni emiteri.Bolje se hvata Hrvatski radio 1 i 2 sa Psunja nego Novi Sad...

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

FM SCAN VALJEVO

GLUMILI MAFIJAŠE: Vlasnik radio-stanica reketirao fudbalera!

RADIO ANTENA BOR