Rashladi leto u Naxi Oazi

Naxi radio ovog leta priprema pravo osveženje za sve sugrađane - od 4. do 27. jula glavni atrijum Delta city-ja postaje NAXI OAZA, idealno mesto za beg od gradske gužve i prepuštanje čarima prave oaze.

Autor/izvor: Naxi media
Datum objave: 16.6.2014. - 10:00:00

Rashladi leto u Naxi Oazi
(Foto: Naxi promo)

Veliko otvaranje, u petak, 4. jula od 20 časova biće u znaku spektakularnog koncerta pop pevača Željka Vasića, koji će svojim najvećim hitovima probuditi emocije, a brzim ritmom želju za plesom. Drugog dana otvaranja, 5. jula, mlada muzička zvezda "Prvog glasa Srbije", Nevena Božović nastupiće sa svojim bendom, dok će nedelja, treći dan svečanog otvaranja, proteći u vrelom ritmu "Zumbatona", zumba maratona ( koji će biti humanitarnog karaktera za ugrožene u poplavama).

Željko Joksimović, Tony Cetinski, Goca Tržan, Sergej Ćetković, The Frajle, Lena Kovačević, Leontina i hor Čarolija, Jelena Rozga samo su neka od imena koja će učiniti da vam vreme provedeno u NAXI OAZI ulepša julske dane.

U NAXI OAZI u Delta City-ju zabaviće se cela porodica - uz promocije najvećih regionalnih i domaćih zvezda, sjajne koncerte, modne manifestacije, zabavne, edukativne i rekreativne sadržaje prilagođene svim uzrastima. Dok se mame u Ženskom kutku informišu o najnovijim modnim trendovima, upoznaju i isprobavaju inovativne preparate za ulepšavanje, klinci će uživati u Piratskom selu, probuditi maštu i kreativnost u dečijim radionicama, dok će u Gaming zoni moći besplatno da učestvuju na turnirima u igricama PES i FIFA. Raspust u NAXI OAZI biće nešto što će mališani obožavati!

Prava oaza u gradu uvućiće vas u egzotičan svet i probuditi želju da se opustite i rashladite! Svi sadržaji i manifestacije u okviru NAXI OAZE biće potpuno besplatni za sve posetioce.

Ovog jula NAXI OAZA u glavnom atrijumu Delta city-ja postaće vaše omiljeno mesto za letnje uživanje!

Vidimo se!

Pripremio, Aca Kv

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

FM SCAN VALJEVO

GLUMILI MAFIJAŠE: Vlasnik radio-stanica reketirao fudbalera!

RADIO ANTENA BOR