Igor Brakus prelazi na Radio Lagunu

Izdavačka kuća “Laguna”, koja je od nedavano pokrenula radio stanicu istog imena, predstavila je danas novog člana ekipe Igora Brakusa, koji je do nedavno bio na Radio B92, novi koncept programa koji će biti emitovan svakog petka i šemu letnjeg programa.

Igor Brakus
Kako je Tanjugu kazap glavni i odgovorni urednik Radio-Lagune Uroš Bogdanović njegova uređivačka poliitka favorizuje upotpunjuje autorske emisije i u tu šemu se veoma dobro uklapa Brakus koji je bio autor i voditelj te vrste programa.
Što se tiče petka, on će se ubuduće zvatui “veseli” i prvi put će biti emitovan u sredu 30. aprila od podneva do 20,00 sati, pošto je sledeće sedmice petak drugi dan prvomajskiih praznika.
Ideja je, kazao je Bogdanović, da svaka dva sata imaju “svog” autora voditelja koji će, uz dobru muziku, nuditi zanimljive goste, puno smeha i zabave, sa naglaskom na interaktivnu komunikaciju sa slušaocima.
Među voditeljima su iskusne i popularne radio zvezde, pored Bogdanovića i Brakusa, Aida Đedović i Igor Blažević (Prljavi Inspektor Blaža).
U ekipi Radio - Lagune je i nezaobilazni Đura sa svojom redovnom emisijom “Pitajte Đuru” koja se može pratiti svakoga radnog dan od 10 do 12 sati.

Izvor: Blic

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

FM SCAN VALJEVO

GLUMILI MAFIJAŠE: Vlasnik radio-stanica reketirao fudbalera!

RADIO ANTENA BOR