ENTER ZAGREB - NOVO!

Kreće novi radio – Enter Zagreb. Radi se o re-brandingu postojeće radio postaje Totalni FM Zagreb. Novo ime nosi i neke novitete. Prije svega, radi se o CHR radio postaji koja će 24 sata dnevno vrtiti aktualne hitove. Iza novog logotipa i imena stala je provjerena ekipa koja iza sebe do sada ima projekte kao što su Antena Zagreb ili Totalni FM.

Programski direktor je Marija Beber, kojoj je ovo prvi projekt nakon prelaska sa Narodnog Radija. Prema neslužbenim podacima, za jutarnji mikrofon trebao bi sjesti Bojan Gazibara – dosadašnji DJ na TFM-u. Ivan Vukušić, nekadašnji suvoditelj Jutarnjeg programa na Anteni Zagreb, trebao bi preuzeti večernji dio.

Nedavno na Danima radija u Opatiji ustvrdili su kako u Hrvatskoj postoji 168 radija. Na 4 i pol milijuna stanovnika – definitivno previše. Kao moguće riješenje nepovoljne egzistencijalne situacije radio postaja navedeno je upravo reprogramiranje/rebrandiranje postojećih radija. Enter Zagreb ide upravo u tom smjeru.

Obzirom da je Totalni FM bila programska mreža nekolicine radija u Hrvatskoj, ostaje nepoznanica što će se dogoditi s centrima Split, Pula, Rijeka, Velika Gorica, Sisak, Đakovo i dr.

Fan Page-Enter Zagreb
Web sajt - Enter Zagreb

Informaciju nam je poslao, dopisnik bloga Radoslav Berić iz Sremske Mitrovice

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

FM SCAN VALJEVO

RADIO ANTENA BOR

OZON RADIO ČAČAK - 98,3 MHz