Lunoletstvo: Radio Luna slavi 18. rođendan

Lunoletstvo počinje!

Dobrodošli u svet odraslih! Čast nam je i zadovoljstvo da Vas obavestimo da Regionalna Radio Luna, u decembru slavi punoletstvo, 18 godina uspešnog rada.

Radio Luna svojim signalom na frekvencijama 92,0 i 103,6 MHz pokriva grad Užice, 9 opština Zlatiborskog okruga( Požega, Arilje, Kosjerić, Lučani, Čajetina, Nova Varoš, Priboj,Prijepolje, Sjenica), severnu Crnu Goru i istočnu Bosnu i Hercegovinu. Radio Luna je idejni tvorac i osnivač RAM Mreže (Radio Media Mreža) u čijem sastavu uz Radio Lunu se poslednje tri godine nalaze Radio Max i Radio Kiss sa Zlatibora. RAM Mreža je informativno komercijalna kuća, a Radio Luna je nosilac informativnog programa.


Radio Luna je osnivač portala radioluna.rs koji je svakodnevno ažururan informacijama iz Užičkog kraja i Zlatiborskog okruga iz svih društvenih sfera: privreda, ekonomija, zdravstvo, obrazovanje, politika, društveno-socijalne teme, turizam, kultura, sport...

Novinari i voditelji RAM Mreže su iskusni profesionalci od kojih je većina dodatna znanja i novinarske veštine savladala na seminarima BBC-a, Anema, Irex-a, NUNS-a i RAB-a Srbija.
Radio Luna 30. decembra 2013. godine slavi jubilej. Povodom našeg punoletstva, Lunoletstva, Radio Luna će nizom promocija, nagradnih igara i humanitarnih akcija proslaviti ulazak u svet odraslih. U proteklih 18 godina od male radio stanice iz Lunovog Sela izrasli smo u ozbiljnu, informativnu i marketinšku kuću. Radio Luna je medij koji informiše, obrazuje i zabavlja slušaoce. Prateći svetske trendove u radio novinarstvu i voditeljstvu, Radio Luna je odavno otišla korak dalje. Od svakodnevnih dogadjaja pravimo promocije o kojima se priča širom Zlatiborskog okruga. Organizovali smo 2012. godine u maju Maturantsko Lunovanje. Maturanti iz celog regiona su nam slali kreativne, originalne fotografije, komentare, video klipove sa svojih žurki, letovanja, provoda. Izabrali smo Top 10 i nagradili ih vrednim poklonima. Istu nagradnu igru organizovali smo u decembru prošle godine, kada se „očekivao“ smak sveta, koji su najavile drevne Maje.

Uspeli smo da zabavimo i nasmejemo naše slušaoce, a priznajte, ljude je danas najteže nasmejati. Uz osmeh na licu, dobili su i vredne poklone!

U susret Lunoletstvu i novogodišnjim i Božićnim praznicima, Radio Luna organizuje veliku nagradnu igru. Kroz emisiju Puls grada i preko našeg sajta, pozivamo Vas da nam pošaljete čestitke za rodjendan. Sve što je potrebno je da nam čestitate punoletstvo, Lunoletstvo. Vašu originalnu čestitku, koja može biti fotografija, komentar, pesma, dosetka, vic, video klip, pošaljite na imejl lunamarketing@eunet.rs. Sve Vaše čestitke, biće postavljene na našem sajtu!

Krajem decembra, obavestićemo Vas ko su dobitnici Luninih nagrada, koje će Vam svakako ulepšati praznike.
Foto aparate, kamere i olovke u ruke. Pišite, slikate, snimajte! Vi volite Lunu, Luna voli Vas! Puno sreće u nagradnoj igri.a našem sajtu!
Srećne novogodišnje i Božićne praznike želi Vam redakcija Regionalne Radio Lune!

Izvor: Radio Luna

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

FM SCAN VALJEVO

RADIO ANTENA BOR

OZON RADIO ČAČAK - 98,3 MHz