Marija Šerifović na Naxi radiju

08 Maj 2014

TEME: Naxi radio 

Ovog petka od 7 do 10 časova, budite se i pijete prvu jutarnju kafu sa Marijom Šerifović i emisiju Jutro uz Žarka Stepanova.

Marija Šerifović i Žarko Stepanov, Promo foto
Devojka raskošnog glasa koja je 2008. godine Evropu dovela u Beograd ovog petka gostuje na Naxi radiju.
Intrigantna pevačica prisećajući se svog detinjstva provedenog u Kragujevcu, govori o poteškoćama i manjku podrške koje je imala tokom školovanja.
-Sticajem nekih čudnih okolnosti- uglavnom zato što se Prva kragujevačka gimnazija nalazila sto metara vazdušnom linijom od moje kuće- upisala sam tu školu, umesto, što je bilo logično, muzičke. I to je bilo prestrašno, ja to ne mogu ni da opišem ni da prepričam. Nikada neću razumeti ljude koji vide da izvesna osoba ima potencijal da bude nešto i onda je ti uporno teraš da uči, na primer, hemiju- otkriva Marija u emisiji.
Ipak, imala je sreće što je njen razredni starešina, u slobodno vreme harmonikaš, podržao i pokazao razumevanje za njene želje.
Ovu pevačicu opisuju kao beskompromisnu, a i sama priznaje da kod sebe ništa ne bi menjala.
-Moj moto je- ostaću svoja po cenu da budem ničija i to je poenta mog postojanja- zaključuje ona.
O tome da li bi se ponovo oprobala u glumi, ovaj put ne glumeći sebe kao u filmu Ispovest i tome kako ne želi da od sebe pravi nedodirljivu zvezdu, slušajte ovog petka u emisiji Jutro uz Žarka Stepanova na Naxi radiju.

Izvor: Story

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

FM SCAN VALJEVO

GLUMILI MAFIJAŠE: Vlasnik radio-stanica reketirao fudbalera!

RADIO ANTENA BOR