“Doručak sa zvezdama” na Radiju S

Autor: 24 sata/Foto: Promo 06.05.2014. - 15:21

Nacionalni Radio S u četvrtak 8. maja startuje sa zanimljivom akcijom “Doručak sa zvezdama” koja slušaocima pruža jedinstvenu priliku da dožive nezaboravno iskustvo.

Svako od nas je bar jednom poželeo da se nađe u društvu domaćih zvezda. Većinu nas kopka kako te zvezde izgledaju ujutru, da li su zaista raspoložene kao što odaju sliku o sebi kada se pojave u medijima ili je situacija drugačija.

Akcija “Doručak sa zvezdama” slušaocima Radija S daje mogućnost da osvoje posebne VIP ulaznice za druženje sa poznatima, ali i da budu gosti najvećeg i najslušanijeg radijskog servisa u Srbiji.

Druženje bi trebalo da počne u ranim jutarnjim satima, kada će Vlado Georgiev biti gost u jutarnjem programu u okviru emisije “Dobro jutro Srbijo” u terminu od 9 do 10 sati.

Najsrećniji slušaoci koji budu osvojili karte moćiće da provedu tih sat vremena uživo u programu sa njim, da vide na licu mesta kako se snalazi u ranim jutarnjim časovima, kada koncentracija nije na zavidnom nivou, kakve odgovore daje na provokativna pitanja slušalaca, ali i kako zvuči kada zapeva “jutarnjim” glasom.

Ali tu nije kraj. Nakon sat vremena uživo u programu, druženje se seli u “S caffe” koji se nalazi u sklopu radija S, u prelepom Košutnjaku, gde će svi oni koji su imali sreće da osvoje karte, doručkovati, ćaskati, ali pevati i uživati zajedno u njegovom mini nastupu.

Način na koji slušaoci mogu da dođu do VIP ulaznica je tako što će posetiti sajt www.radios.rs, pratiti instrukcije i prijaviti se za učešće.

Voditelji Radija S pozvaće prijavljene slušaoce u ranim jutarnjim časovima, ko se javi i zapeva pesmu gostujućeg izvođača odmah osvaja VIP karte.

Prva zvezda koja će biti gost Radija S je Vlado Georgiev, a svi koji žele da ga upoznaju, doručkuju u njegovom društvu i osete radijsku atmosferu, mogu da se prijave na sledećem linku: http://www.smedia.rs/dorucak/.

Izvor: 24 SATA

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

FM SCAN BRESNICA

FM SCAN VALJEVO